twitter wachtwoord vergeten

Twitter wachtwoord vergeten

Wil het inloggen op je Twitter account niet lukken? Heb je je gegevens goed gecontroleerd en ben je tot de conclusie gekomen dat je waarschijnlijk je wachtwoord vergeten bent? We helpen je graag bij het aanvragen van een nieuw Twitter wachtwoord.

Voordat je een nieuw wachtwoord aanvraagt is het belangrijk om te controleren of je geen spelfouten gemaakt hebt. Let hierbij ook op hoofdletters! Staat de ‘Cap Lock’ toets op je toetsenbord wel uit?

Wanneer je alles dubbel gecheckt hebt, en het inloggen nog steeds niet lukt, dan kan je een nieuw wachtwoord aanvragen.


Nieuw wachtwoord aanvragen

Stap 1
Ga naar Twitter.com en klik rechts boven op ‘inloggen’.

Stap 2
Op de inlog pagina klik je op ‘Wachtwoord vergeten?’

Stap 3
Vul het e-mail adres in waarmee je je Twitter account hebt aangemaakt en klik op zoeken. Op de volgende pagina klik je op ‘Doorgaan’. Er wordt een link naar je e-mail adres gestuurd. Klik op deze link en volg de stappen op je scherm. Je wachtwoord is nu gereset!


Twitter tweestapsverificatie

Om je account extra te beveiligen kan je kiezen om gebruik te maken van de tweestapsverificatie. Wanneer je wilt inloggen, vul je niet alleen je wachtwoorden in, maar krijg je ook een sms met een toegangscode. Zo maak je het hackers extra moeilijk om je account te hacken.

Ga naar ‘Account’ > ‘Inloggen en beveiliging’ > ‘Beveiliging’ > ‘Inlogverificatie’.

Geef je mening

Twitter wachtwoord vergeten Wil het inloggen op je Twitter account niet lukken? Heb je je gegevens goed gecontroleerd en ben je tot de conclusie gekomen dat je waarschijnlijk je wachtwoord vergeten bent? We helpen je graag bij het aanvragen van een nieuw Twitter wachtwoord. Voordat je een nieuw wachtwoord aanvraagt is het belangrijk om te controleren of je […]
5 1 5 1
0 / 5 5

Your page rank:

Reageren

Twitter verwijderen

twitter account verwijderen